Κρήτη μαγνήτης
  search
  • Κρήτη μαγνήτης
  • Κρήτη μαγνήτης

  Κρήτη μαγνήτης

  6,00 €
  .

  Κρήτη μαγνήτης 

  Η Κρήτη χάρτης μαγνήτης α,  με ελληνικά & αγγλικά σε σκούρο και φυσικό χρώμα

  ΚΡΗΤΗ ΧΑΡΤΗΣ
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Κρήτη μαγνήτης 

  Κρήτη μαγνήτης 

  «Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης, ο σπουδαίος Κρητικός συγγραφέας, στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο».

  Στη νότια πλευρά του Αιγαίου, ένα νησί μυστηριώδες, ζεστό, αγνό, γενναιόδωρο κλείνει μέσα του ολόκληρη την «ψυχή» της Ελλάδας. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Μάλια, Χερσόνησος, Σητεία, Σφακιά: ένα νησί, πολλαπλοί προορισμοί, χιλιάδες εικόνες. Το νησί έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.

  Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα καθώς και μεγαλύτερη πόλη της είναι το Ηράκλειο. Η Κρήτη βρίσκεται περίπου 160 χλμ νότια της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας, νότια του Αιγαίου πελάγους, και αποτελεί φυσικό όριο του Αιγαίου Πελάγους με το Λυβικό. Η Κρήτη έχει μήκος 250 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη και πλάτος που ποικίλλει από 15 χιλιόμετρα στο πιο στενό σημείο, μέχρι 65 χιλιόμετρα στο πιο πλατύ.

  Χωρίζεται σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες: Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου. Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και μία από τις πολυπληθέστερες πόλεις της Ελλάδας. Το νησί συνδυάζει τοποθεσίες με φυσικό, αρχαιολογικό, και γενικότερα τουριστικό ενδιαφέρον. Επίσης,  βρίσκονται κάποια από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας. Η Κρήτη είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου όπου απαντώνται τουρίστες από όλο τον κόσμο. Κρήτη χάρτης μαγνήτης α

  Αυτό το νησί δεν θέλει ανθρώπους νοικοκυραίους, θέλει κουζουλούς.. αυτοί, οι κουζουλοί το κάνουν αθάνατο!

  Νίκος Καζαντζάκης

  Το να είσαι Έλληνας δεν είναι θέμα καταγωγής αλλά θέμα αγωγής.

  Ελευθέριος Βενιζέλος

  ΚΡΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΡΙΚΙ 

  ΚΡΗΤΗ ΡΟΛΟΙ LED

  ΧΑ

  Χαρακτηριστικά

  ΚΡΗΤΗ-ΧΑΡΤΗΣ
  ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ
  ΞΥΛΟ ΣΗΜΥΔΑΣ
  ΧΑΡΤΗΣ "CRETE"
  ΧΑΡΤΗΣ "ΚΡΗΤΗ"

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.