Μπρελόκ της cretan tradition

Μπρελόκ της cretan tradition

Οι κλειδοθήκες, γνωστές συχνά  ως μπρελόκ, είναι συσκευές βασικού τύπου με σκοπό την συγκέντρωση κλειδιών με ένα εργονομικό τρόπο. Συνήθως μεταφέρονται από τον κάτοχό τους ή κρεμιούνται σε ειδικές κλειδοκρεμάστρες επίσης γνωστές ως κλειδοθήκες ενίοτε.

Κύριος σκοπός τους είναι η προστασία του κατόχου από το χάσιμο κλειδιών αλλά και η εργονομία που προσφέρουν με την ευκολία που παρέχουν στην μεταφορά διαφόρων κλειδιών ή και άλλων αντικειμένων ταυτόχρονα.

cretan 

Δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρουν μόνο κλειδιά. Για παράδειγμα, τελευταία είναι συνηθισμένη η μεταφορά μνημών USB με αυτές ή και ειδικών συναγερμών για αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ότι αποτελούν μέρος της κλειδοθήκης

tradition

Πολλές φορές η ίδια η κλειδοθήκη προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες, με τυπική να είναι η έναρξη ή ακύρωση του συναγερμού ενός αυτοκινήτου.

Έρχονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια και δεν παύουν να είναι και μέρος της μόδας, ως μέρος του συνόλου ντυσίματος ενός σύγχρονου ανθρώπου. Κάποια μπρελόκ είναι συλλεκτικά αντικείμενα.

Κρήτη από χρυσό πλεξιγκλάς καθρέπτη μίνι σαρικάκι λευκό ή μαύρο λύρα με ονόματα μέσα σε ξύλινο σημειωματάριο σε δύο χρώματα αρχικά ονομάτων ανοιγόμενα μπρελόκ με καλάσνικοφ ή κρητικό μαχαίρι και μαντινάδα και άλλα πολλά πολλά από τα μπρελόκ της cretan tradition 

Μπρελόκ της cretan tradition

Λαική τέχνη της Κρήτης

Μπρελόκ της cretan tradition

Ενεργά φίλτρα