Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη
  search
  • Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη
  • Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη

  Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη

  3,00 €
  .

  Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη

  Δημιουργήσαμε μια νέα σειρά από μαγνήτες ξύλινους, με δικές μας φωτογραφίες ειδικά επεξεργασμένες για να ταξιδέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα με νέες εικόνες της Μεγαλόνησου. Με διαστάσεις 8*8 εκ. είναι το τέλειο αναμνηστικό Κρήτης!

  Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε σύντομα στην Κρήτη και αναρωτιέστε τι να κάνετε, αυτό το νησί διαθέτει πολλά πράγματα για να ανακαλύψετε.

  Φωτογραφία 

  Μαγνήτες 

  Μαχαίρι Μαντινάδα

  Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη

  Μαγνήτες Φωτογραφία Κρήτη

  Φωτογραφία

  Η κρήνη Μοροζίνι η οποία εγκαινιάστηκε το 1628 στην γιορτή του Αγίου Μάρκου (δίπλα βρίσκεται και η βασιλική του Αγίου Μάρκου σήμερα Δημοτική πινακοθήκη) και είναι από τα γνωστότερα σιντριβάνια του κόσμου και σημείο κατατεθέν της πόλης του Ηρακλείου. Σήμερα η πλατεία των λιονταριών είναι η καρδιά της πόλης και σημείο συνάντησης και η βόλτα κατοίκων και επισκεπτών.

  Στην είσοδο του λιμανιού του Ηρακλείου, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά την Ενετοκρατία ήταν γνωστό με τα ονόματα Rocca a Mare ή Castello a Mare ή Castello, δηλαδή φρούριο στη θάλασσα. Επικράτησε τελικά να ονομάζεται "Κούλες", όνομα που προέρχεται από την τούρκικη ονομασία Su Kulesi. Κατασκευάστηκε στη θέση παλαιότερου φρουρίου που είχε πάθει σοβαρές ζημιές από σεισμό το 1303.
  Δίπλα στο Μικρό ναό του Αγίου Μηνά και της Υπαπαντής κτίστηκε ο νέος Μητροπολιτικός ναός αφιερωμένος και αυτός στον Πολιούχο του Ηρακλείου, Άγιο Μηνά, τον προστάτη Άγιο των Καστρινών, συνδυάζοντας έτσι το θρύλο με την παράδοση και την ιστορία της πόλης. Η νέα μητρόπολη είναι μέχρι σήμερα ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς και επιβλητικούς ναούς της Ελλάδας. Ο ναός αποτελεί τόπο αναφορά για όλους τους θρησκευτικούς και ιστορικούς εορτασμούς της πόλης του Ηρακλείου, ιδιαίτερα στις 11 Νοεμβρίου, με το αρχιερατικό συλλείτουργο και τη μεγάλη πανήγυρη κατά την ημέρα εορτής του Αγίου Μηνά.
  Κρι-Κρι το αγρίμι της Κρήτης είναι αυτό το πανέμορφο, γρηγορότατο και περήφανο ζώο που κινδύνευσε να εξαφανιστεί. Στη δεκαετία του 1960 υπολογίζεται  ότι ζούσαν γύρω στα 200 ζώα. 

  Έχουν χρώμα καφετί, το οποίο, κατά την εποχή του ζευγαρώματος τον Οκτώβριο και Νοέμβριο, γίνεται ανοιχτότερο. Στα 10 χρόνια, εποχή κατά την οποία αρχίζει το γήρας το χρώμα τους ανοίγει και πάλι. Έχουν μεγάλο γένι. Το αγρίμι μπορεί να πηδήξει και πάνω από 8 μέτρα.

  Είναι φυτοφάγο μηρυκαστικό, αρτιοδάχτυλο. Τα κέρατα του αρσενικού φτάνουν το 1 μέτρο. Στη ράχη τους έχουν μια σκούρα καφετί γραμμή από το κεφάλι μέχρι την ουρά. Η κύησή τους κρατά 5 μήνες. Το αγρίμι της Κρήτης, το επονομαζόμενο κρι-κρι, είναι το πιο χαρακτηριστικό ζώο της κρητικής πανίδας και αποτέλεσε από αρχαιοτάτων χρόνων σύμβολο κρητικής λεβεντιάς. Στην Κρήτη το συναντάμε σε απόκρημνους βράχους και γκρεμούς φαραγγιών, όπου σκαρφαλώνοντας βρίσκει χόρτα και χαμόδεντρα από τα οποία διατρέφεται.

  Πηγή: ⭐ Ταξιδιωτικός Οδηγός Κρήτης⛵⭐ - Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Μηνά cretanbeaches.com
  https://www.cretanbeaches.com/el/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AC

  Κρήτη Μαντινάδα

  ΦΤΓ

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.