Δακτυλήθρες μαντινάδα
  search
  • Δακτυλήθρες μαντινάδα
  • Δακτυλήθρες μαντινάδα

  Δακτυλήθρες μαντινάδα

  3,00 €
  .

   Δακτυλήθρες μαντινάδα

  Δακτυλήθρες μαντινάδα από πορσελάνη

  ΔΑΚΤΥΛΗΘΡΕΣ
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Δακτυλήθρες μαντινάδα

  Δακτυλήθρες μαντινάδα

  Δακτυλήθρες με αναμνήσεις της Κρήτης!

  μαντινάδα

  Η δακτυλήθρα μοιάζει με ένα μικρό καπάκι, το οποίο πρέπει να φορέσετε πριν από το κέντημα ή το ράψιμο στο δάχτυλο για να το προστατέψετε πλήρως από ένα πιθανό τσίμπημα από ένα εργαλείο εργασίας κατά τη χειρωνακτική εργασία. Αυτό το πράγμα κάποτε θεωρήθηκε σχεδόν απαραίτητο εάν ήταν απαραίτητο να ράψετε χοντρούς τύπους υφασμάτων ή δέρματος, όταν ήταν απαραίτητο να παραχθεί σημαντική πίεση για να σπρώξετε μια άτακτη βελόνα μέσα από ένα πυκνό υλικό.

  Αν σας αρέσει το ράψιμο, θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να εργάζεται με αυτή τη συσκευή σε σταθερή λειτουργία. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δάχτυλά σας και να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία ραψίματος. Όταν αναγκαστείτε να ράψετε χωρίς δακτυλήθρα, κρατώντας τη βελόνα με δύο δάχτυλα, με την παραμικρή δυσκολία, θα πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας με ένα απροστάτευτο τρίτο δάχτυλο, σπρώχνοντας τη βελόνα από το πλάι του αυτιού.

  Αρχικά, η δακτυλήθρα δημιουργήθηκε για να βοηθά τις μοδίστρες στις δύσκολες καθημερινές τους εργασίες, αλλά η εμφάνιση των ραπτομηχανών ουσιαστικά ισοπέδωσε αυτή την ανάγκη. Ναι, στις μέρες μας οι δακτυλήθρες χρησιμοποιούνται και στη ραπτική, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ήδη ένα μοναδικό αναμνηστικό, ένα δώρο. Το γεγονός ότι είναι δυνατή η προστασία των δακτύλων από ραβδιά βελόνας με μια ειδική συσκευή κατά το ράψιμο έγινε αντιληπτό στην αρχαιότητα

  Στην Κίνα και την Αίγυπτο χρησιμοποιήθηκε πριν από περίπου 2000 χρόνια. Η έννοια της λέξης «δακτυλήθρα» είναι «ό,τι μπαίνει στο δάχτυλο». Οι πρώτες αναμνήσεις των αρχαίων δακτυλήθρων ξεκινούν με ένα μοναδικό αρχαιολογικό εύρημα κοντά στην πόλη του Βλαντιμίρ. Η εμφάνιση του προϊόντος δεν ήταν καθόλου η ίδια όπως το ξέρουμε τώρα.

  Η πρώτη χάλκινη δακτυλήθρα βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών κοντά στην πόλη Τούλα - η ιστορία μας λέει ότι σε αυτήν την τοποθεσία κατασκευάστηκαν μεταλλουργικά εργοστάσια το 1632. Οι πρώτες δακτυλήθρες στην Ευρώπη την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας κατασκευάζονταν με επίπεδα κεφάλια - αυτό το χαρακτηριστικό της αρχαίας παραγωγής χρονολογείται από τον 9ο-10ο αιώνα.

  Όσο για τις στρογγυλές, αναμνηστικές δακτυλήθρες, οι Ασιάτες έμποροι τις έφεραν στην ευρωπαϊκή ήπειρο πολύ αργότερα. Το 1824, το πρώτο εργοστασιακό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την παραγωγή μεταλλικών δακτυλιδιών καταχωρήθηκε στη Ρωσία. Διακοσμητική γκραβούρα φαινόταν συχνά πάνω τους - τουλάχιστον σήμαινε το όνομα του κατασκευαστή.

  μαντινάδα

  Κούπες οικογένεια

  ΔΑ1
  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.