Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί
  search
  • Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί

  Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί

  10,00 €
  .

  Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί 

  Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί με χάραξη δική μας!

  Θέλετε την δική σας μαντινάδα; Μπορούμε!

  ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί 

  Η cretan-tradition.com χαράζει για εσάς τους ξεχωριστούς αναπτήρες της τύπου zippo, με ιδιαίτερες μαντινάδες ή τις δικές σας!

  Χαρακτική είναι η τέχνη της εγχάραξης μιας σκληρής επίπεδης, κυλινδρικής ή άλλου είδους επιφάνειας με σκοπό τη δημιουργία διακοσμητικών σχεδίων σ' αυτή την επιφάνεια. 

  Σήμερα, συνήθως με τον όρο χαρακτική αναφερόμαστε στην εγχάραξη σχεδίων και συμβόλων σε μια επιφάνεια, η οποία κατόπιν θα χρησιμεύσει ως πλάκα για την παραγωγή αντιτύπων σε χαρτί. Το έργο αντίτυπο σε χαρτί ή άλλο μέσο που δημιουργείται κατ' αυτόν τον τρόπο αποκαλείται χαρακτικό.

  Ανάλογα με το υλικό της πλάκας, γίνεται λόγος για ξυλογραφία χαρακτική στο ξύλο, για χαλκογραφία χαρακτική στον χαλκό ή και άλλο μέταλλο, λιθογραφία (χαρακτική στην πέτρα), κ.λπ. Η γαλλικής προέλευσης λέξη γκραβούρα είναι ένας άλλος κοινός όρος για χαρακτικά έργα .

  Η ξυλογραφία αποτελεί την αρχαιότερη τεχνική χαρακτικής και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Κινέζους για την εκτύπωση σχεδίων σε υφάσματα και, από τον 6ο αι. μ.Χ., για την εκτύπωση σχεδίων στο χαρτί. Η ξυλογραφία χρησιμοποιήθηκε πολύ αργότερα (τον 14ο αι. μ.Χ.) στην Ευρώπη για την εκτύπωση θρησκευτικών εικόνων. Μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας με κινητά στοιχεία από τον Γουτεμβέργιο, η ξυλογραφία χρησιμοποιήθηκε για την ένθεση εικόνων σε βιβλία.

  Τον 15ο αιώνα ανακαλύφθηκε η χαλκογραφία και τον 18ο αι. η λιθογραφία. Με τη λιθογραφία είναι δυνατή η ανατύπωση ολόκληρων ζωγραφικών έργων και η χρήση της εξαπλώθηκε κατά τον 20ό αι., καθώς αυξήθηκε η ζήτηση για ζωγραφικά έργα υπογεγραμμένα από διάσημους καλλιτέχνες

  μαντινάδα

  αντιανεμικοί

  Αναπτήρες μαντινάδα αντιανεμικοί 

  Δαμασκηνό μαχαίρι

  ΑΝΤ

  Χαρακτηριστικά

  ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΗΡΑ
  Έτοιμος ή κατά παραγγελία
  Η προσωποποίηση του αναπτήρα με δική σας μαντινάδα προεξοφλείτε.
  Καύσιμα τύπου zippo

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.