Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά
  search
  • Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά
  • Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά

  Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά

  19,90 €
  .

  Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά

  Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά T-shirt culture. Το Κρητικό Δέντρο της Ζωής, The Cretan Tree of Life. Μεταξοτυπία, 100% βαμβακερό μπλουζάκι βαμμένο με μη τοξικά χρώματα με βάση το νερό. Ένα καθαρά κρητικό προιόν φτιαγμένο στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Κρητικά μπλουζάκια
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά

  Το Δέντρο της Ζωής είναι ένα αρχαίο μυστικιστικό σύμβολο που εμφανίζεται σε διάφορους πολιτισμούς από τους Μάγια ως τους Κέλτες, τον Βουδισμό έως τη Σκανδιναβική μυθολογία. Ενώ αυτοί οι πολιτιστικοί μύθοι που επικεντρώνονται γύρω από το ιερό Δέντρο της Ζωής μπορεί να διαφέρουν στη λεπτομέρεια, οι ιστορίες τους συμβολίζουν παρόμοιες γενικές έννοιες που συνδέονται με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις καθολικές έννοιες πίσω από το σύμβολο του Δέντρου της Ζωής και πώς αυτά μπορεί να σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι της ζωής σας. 

   Όλα στη ζωή είναι συνδεδεμένα   Το σύμβολο του Δέντρου της Ζωής απεικονίζεται συνήθως ως ένα μεγάλο δέντρο με ρίζες που απλώνονται προς τα μέσα στο έδαφος και κλαδιά που απλώνονται προς τα έξω στον ουρανό. Αυτό αντιπροσωπεύει τη διασυνδεδεμένη φύση όλων των πραγμάτων στο σύμπαν. έναν αιώνιο δεσμό της φυσικής σφαίρας στην οποία έχουμε τις ρίζες μας και τον πνευματικό κόσμο στον οποίο επιδιώκουμε. Το Δέντρο της Ζωής χρησιμεύει ως υπενθύμιση της καθολικής μας σύνδεσης με τη Μητέρα Γη, και την εξάρτησή μας από αυτήν για να μεγαλώσει και να ανθίσει.

  Χρησιμοποιούμε συχνά τον όρο «οικογενειακό δέντρο» σε σχέση με την καταγωγή μας. Μέσω της περίπλοκης διάταξης των κλάδων, το σύμβολο Tree of Life αντιπροσωπεύει μια σύνδεση με την οικογένεια, αυτές οι κοινές ρίζες μας συνδέουν με τις προηγούμενες και τις μελλοντικές μας γενιές. Η ζωή ενός δέντρου μπορεί να φανεί ότι συμβολίζει την ανάπτυξη της οικογένειας – ένα δέντρο βλαστάνει από έναν σπόρο και καθώς μεγαλώνει και διακλαδίζεται, δίνει νέα φρούτα και ζωή στην επόμενη γενιά

  Καθώς οι εποχές μετακινούνται στο φθινόπωρο και το χειμώνα, πολλά δέντρα θα εισέλθουν σε φάση αδρανοποίησης και θα χάσουν τα φύλλα τους. Ελάτε όμως την άνοιξη, τα δέντρα θα ξαναεμφανιστούν αργά, βλαστάνοντας μικροσκοπικά μπουμπούκια στην αρχή προτού ανθίσουν στη ζωή. Όπως και ο κύκλος ζωής των δέντρων, η ζωή μας μπορεί να βιώσει εποχές σκοταδιού και φωτός, θανάτου και αναγέννησης. Το σύμβολο του Δέντρου της Ζωής αντιπροσωπεύει επομένως την αναγέννηση, τη θετική ενέργεια και τις νέες αρχές.

  Ένα σύμβολο της προσωπικής ανάπτυξης, της δύναμης και της ομορφιάς

  Το σύμβολο του Δέντρου της Ζωής αντιπροσωπεύει την προσωπική μας ανάπτυξη, τη μοναδικότητα και την ατομική ομορφιά. Ακριβώς όπως τα κλαδιά ενός δέντρου ενισχύονται και μεγαλώνουν προς τα πάνω προς τον ουρανό, γινόμαστε και πιο δυνατοί, αγωνιζόμενοι για μεγαλύτερη γνώση, σοφία και νέες εμπειρίες καθώς κινούμαστε στη ζωή. Όλα τα δέντρα ξεκινούν τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, αλλά καθώς μεγαλώνουν, ξεπερνούν τις δυνάμεις της φύσης και αναπτύσσονται με τους δικούς τους μοναδικούς και όμορφους τρόπους.

  Κρητικά Μπλουζάκια Ελιά

  Κρητικά μπλουζάκια

  TOL

  Χαρακτηριστικά

  T-Shirt
  100% βαμβακερό
  Non toxic
  Μεταξοτυπία
  Σιδερώνεται
  Χρώματα με βάση το νερό

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.