Βραχιόλια με ζώδια
  search
  • Βραχιόλια με ζώδια

  Βραχιόλια με ζώδια

  12,00 €
  .

  Βραχιόλια με ζώδια

  Βραχιόλια

  Βραχιόλια με ζώδια μάκραμε σε πρωτότυπη συσκευασία δοκιμαστικού σωλήνα. Καπάκι από φελλό με το ζωδιακό λογότυπο να κρέμεται με κλωστή και βουλοκέρι  πάνω στον φελλό. Το βραχιόλι κρέμεται στο κέντρο του δοκιμαστικού σωλήνα με διακοσμητικές  χάντρες να κοσμούν την βάση του. Κάθε φορά η διακόσμηση στο βραχιόλι και στον σωλήνα είναι διαφορετική σε κάθε ζώδιο.

  Ζώδια
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Βραχιόλια με ζώδια

  Βραχιόλια

  Αστρολογία ονομάζεται το σύνολο των παραδόσεων και συστημάτων, τα οποία ισχυρίζονται πως η φαινόμενη θέση διάφορων ουρανίων σωμάτων σχετίζεται με την ζωή του ανθρώπου με τρόπο άγνωστο στη σημερινή επιστήμη και τη λογική της αιτιοκρατίας. Η συσχέτιση της θέσης των ουράνιων σωμάτων και της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με ορισμένες αστρολογικές σχολές είναι αιτιακή ή κατά άλλες μη-αιτιακή.

  Η Αστρολογία είναι μια τέχνη με μακραίωνη παράδοση. Επιστήμονες όπως ο ψυχολόγος Καρλ Γκούσταβ Γιούνγκ διερεύνησαν την αστρολογία στα πλαίσια της υπόθεσης μη αιτιατών αρχών, (π.χ συγχρονικότητα. Έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλές επιστημονικές δοκιμές σχετικά με τη φερεγγυότητα της αστρολογίας, και ουδέποτε ευρέθη αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει είτε τις θέσεις ή τα δήθεν αποτελέσματα που περιγράφονται στην αστρολογική παράδοση.

  Επιπλέον, δεν υπάρχει προτεινόμενος μηχανισμός δράσης μέσω του οποίου οι θέσεις και οι κινήσεις των άστρων και των πλανητών θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους ανθρώπους και τα γεγονότα στη Γη που να μην αντιφάσκει πλήρως με τις βασικές πτυχές της βιολογίας και της φυσικής Ως εκ τούτου η Αστρολογία δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τις ακαδημαϊκές ή επιστημονικές κοινότητες. 

  Η Αστρολογία δεν πρέπει να συγχέεται με την Αστρονομία την επιστημονική μελέτη των ουρανίων σωμάτων. Αν και έχουν κοινές ρίζες στην εποχή των Βαβυλωνίων και Αιγυπτίων αστροπαρατηρητών, η αστρονομία έχει προοδεύσει σε κοινά αποδεκτή επιστήμη, ενώ η αστρολογία όχι.

  Για τους μελετητές της αστρολογίας τα ζώδια είναι 12 “ενεργειακά τμήματα” στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος, και τα οποία επηρεάζουν τα ανθρώπινα φαινόμενα ή συμβάντα ή δραστηριότητες.

  Το Ζώδιο δείχνει την εξωτερική σωματική κατάσταση, την εμφάνιση, την αύρα και την υγεία. Αντιστοιχεί στο Σώμα.

  Ο Ωροσκόπος δείχνει τα βασικά σημεία της Προσωπικότητας του ατόμου και το χαρακτήρα του. Αντιστοιχεί στο Πνεύμα.

  Η Σελήνη αντιστοιχεί στην εσωτερική έκφραση. Αντιστοιχεί στην Ψυχή.

  ΦΩΤΑ (ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ)

  Ήλιος: εγώ, συνείδηση, αυτοσυναίσθηση. Ατομικότητα, εξατομίκευση, προσωπικότητα. Αρσενική πλευρά της ψυχής.

  Σελήνη: συναίσθημα, ευαισθησία, διαίσθηση. Θηλυκή πλευρά της ψυχής. Γωνίες ή τα 4 σημεία στον αστρολογικό χάρτη

  Ωροσκόπος (Ascendant): είναι η μοίρα του ζωδιακού αστερισμού που ανατέλλει την στιγμή της γέννησης. Από εκεί αρχίζει ο 1ος οίκος. 

  Μεσουράνημα (Medium Coeli): είναι η μοίρα του ζωδιακού αστερισμού που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της καμπύλης της Εκλειπτικής την στιγμή της γέννησης. Από εκεί αρχίζει ο 10ος οίκος.

  ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

  Καθώς οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο ηλιακό σύστημα γύρω από τον ήλιο, η απόσταση μεταξύ τους αυξομειώνεται συνεχώς. Όψη ονομάζεται η απόσταση που χωρίζει έναν πλανήτη ή άλλο ουράνιο σημείο (π.χ. μεσουράνημα) από έναν άλλο πλανήτη ή ουράνιο σημείο. Στην αστρολογία η απόσταση αυτή μετριέται σε μοίρες του ζωδιακού κύκλου και όχι σε χιλιόμετρα.

  Οι μελετητές της αστρολογίας ισχυρίζονται ότι κάποιες συγκεκριμένες αποστάσεις είχαν ιδιαίτερα έντονα αποτελέσματα (άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά) ενώ κάποιες άλλες είχαν ελάχιστη επιρροή ανάμεσα σε 2 πλανητικά σώματα. Οι βασικές όψεις είναι (σε μοίρες): 0, σύνοδος 60, εξάγωνο 90, τετράγωνο 120, τρίγωνο 180 αντίθεση

  Η όψη 0 μοιρών ονομάζεται σύνοδος και μελετητές της αστρολογίας διατείνονται πως φέρει κάποια ισχύ.

  Η όψη 90 μοιρών ονομάζεται τετράγωνο και υποτιθέμενα είναι έντονη, εκδηλωτική και φέρνει προκλήσεις. Στην παραδοσιακή αστρολογία θεωρούταν μάλλον θετική με την έννοια ότι παρείχε ευκαιρίες και προκλήσεις που με κατάλληλη δράση απέβαιναν ευνοϊκές.

  Η όψη 120 μοιρών ονομάζεται τρίγωνο και υποτιθέμενα είναι αρμονική κάποιες φορές, ανάλογα με τους πλανήτες που την σχηματίζουν.

  Η όψη 180 μοιρών ονομάζεται αντίθεση. Μπορεί να εκφραστεί είτε αρμονικά είτε δυσαρμονικά, ανάλογα με τους πλανήτες που την σχηματίζουν.

  Εκλειπτική (ζωδιακός κύκλος) είναι η φαινομενική προβολή της διαδρομής το Ήλιου στον ουράνιο θόλο, όπως εμείς την αντικρίζουμε από την Γη. Στην πραγματικότητα Εκλειπτική ονομάζεται ο νοητός κύκλος που ορίζει η τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο. Η εκλειπτική ονομάζεται και ζωδιακός κύκλος γιατί μέσα σε αυτό το τμήμα του ουρανού βρίσκονται οι γνωστοί μας ζωδιακοί αστερισμοί.

  ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

  Σύμφωνα με τις παραδόσεις της αστρολογίας, υποτίθεται πως κάθε πλανήτης κυβερνά κάποιο ζώδιο. Οι αντιστοιχίες και οι συσχετισμοί αυτοί θεωρούνται επιστημονικά αβάσιμοι.

  Ο Ήλιος κυβερνά τον Λέοντα

  Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο

  Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους (ημερήσια κυριαρχία) και την Παρθένο (νυχτερινή κυριαρχία).

  Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο (νυχτερινή κυριαρχία) και τον Ζυγό (ημερήσια κυριαρχία)

  Ο Άρης κυβερνά τον Κριό (ημερήσια κυριαρχία) και τον Σκορπιό (νυχτερινή κυριαρχία)

  Ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη (ημερήσια κυριαρχία) και τους Ιχθύες (νυχτερινή κυριαρχία)

  Ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω (νυχτερινή κυριαρχία) και τον Υδροχόο (ημερήσια κυριαρχία)

  Από την ανακάλυψη των εξωκρόνιων πλανητών, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, μερίδα αστρολόγων αποφάσισε να συνδέσει τους μη ορατούς με γυμνό οφθαλμό πλανήτες με συγκεκριμένα ζώδια. Ούτε αυτός ο συσχετισμός όμως έχει τεκμηριωθεί ποτέ.

  Ο Ουρανός σχετίζεται με τον Υδροχόο

  Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με τους Ιχθύες

  Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τον Σκορπιό

  Πέρα από την θέση του κυβερνήτη, στην οποία ο πλανήτης θεωρείται ότι εκφράζεται καλύτερα, υπάρχουν και άλλες θέσεις: η αντιδιαμετρική της κυριαρχίας, η αδυναμία, η έξαρση και η αντιδιαμετρική της έξαρσης πτώση. Στην παραδοσιακή αστρολογία μόνον οι θέσεις της κυριαρχίας και της αδυναμίας ισχύουν για όλο το ζώδιο. Για τις άλλες θέσεις θα έπρεπε ο πλανήτης να είναι σε συγκεκριμένη μοίρα, και όχι σε όλο το ζώδιο.

  Βραχιόλια με ζώδια

  Μάκραμε Κρήτη

  ZOD

  Χαρακτηριστικά

  Ζώδια
  Βουλοκέρι
  Γυάλινος δοκιμαστικός σωλήνας
  Διακοσμητικές χάντρες
  Μάκραμε ρυθμιζόμενο
  Οι φωτογραφίες του προιόντος ενδέχεται να διαφέρουν από το τελικό χειροποίητο προιόν.
  Πώμα από φελλό
  Στοιχεία ζωδίων από μέταλλο και σμάλτο
  Στοιχεία ζωδίων από ξύλο σημύδας

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.