Imco Lighter
  search
  • Imco Lighter
  • Imco Lighter
  • Imco Lighter

  Imco Lighter

  39,00 €
  .

  Imco Lighter 

  IMCO  JUNIOR 6600

  Όπως και αυτοί που τα κατέχουν, το Imco Triplex Junior 6600 αντλεί κομψότητα από την στιβαρότητα, την απλότητα και την αξιοπιστία του. Αντιανεμική σχεδίαση για κάθε καιρό με αφαιρούμενη δεξαμενή καυσίμου για συνεχή καύση και εύκολη πρόσβαση.

   Αξιοσημείωτη απόδοση καυσίμου με καπάκι ρεζερβουάρ καυσίμου και ενσωματωμένη ταμπακιέρα που παρέχουν αεροστεγή στεγανοποίηση πάνω από το φυτίλι και το ρεζερβουάρ πετρελαίου.

   Ελαφρύς χάλυβας με ρετρό, στιβαρή εμφάνιση . Ο καλύτερος αναπτήρας στον πλανήτη, χρησιμοποιεί πυριτόλιθους Zippo και φυτίλια με οποιοδήποτε καύσιμο. Ολοκαίνουργιο, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ αποστέλλεται στεγνό (δοκιμάζουμε τους πυριτόλιθους). Σχεδιάστηκε περίπου το 1970.

  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Imco Lighter 

  Imco Lighter

  Η IMCO ήταν Αυστριακή κατασκευάστρια εταιρεία αναπτήρων και ιδρύθηκε το 1907 από τον Julius Meister, ο οποίος παλαιότερα κατασκεύαζε μπρούτζινα κουμπιά για τον Αυστροουγγρικό Στρατό. Ο Meister, θέλοντας να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας του, είχε την ιδέα να κατασκευάσει κάτι που θα χρειαζόταν όλοι και που θα χρησιμοποιούσαν όλοι, όχι μόνο ο στρατός.

  Και αυτό ήταν ο νέος «αναπτήρας». Οι αναπτήρες, όπως τους αναγνωρίζουμε σήμερα, εφευρέθηκαν στα τέλη του 1800. Τα πρώτα μοντέλα ήταν ιδιαίτερα δύσχρηστα για τα σύγχρονα πρότυπα, αλλά η IMCO είχε την ιδέα ότι αν μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα καλό, φθηνό, απλό σχέδιο, τότε θα μπορούσαν να παράγουν μαζικά και να γίνουν η Νο1 εταιρεία αναπτήρων.

  Λόγω των περιορισμών του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η IMCO δεν μπόρεσε να αναπτύξει τα σχέδιά της τη δεκαετία του 1910. Όταν τελείωσε ο πόλεμος όμως το 1918, η ανάγκη για φανταχτερά ορειχάλκινα κουμπιά για τον στρατό σταμάτησε ξαφνικά και η IMCO έψαχνε να βρει κάτι άλλο για να κατασκευάσει. Έτσι το 1920 κυκλοφόρησε ο πρώτος αναπτήρας IMCO.

  Zippo lighter

  Αναπτήρες μαντινάδα

  IMCO

  Χαρακτηριστικά

  Αναπτήρας Imco junior 6600
  Model junior 6600 silver
  Original Imco Vienna Austria
  Zippo καύσιμα πυριτόλιθους & φυτίλι
  Αντιανεμικός

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.