Διασωστικός σουγιάς
  search
  • Διασωστικός σουγιάς
  • Διασωστικός σουγιάς

  Διασωστικός σουγιάς

  19,00 €
  .

  Διασωστικός σουγιάς

  Σουγιάς Tactical Με Θραύση και κόφτη ζώνης απεγκλωβισμού.  Η εργονομική του λαβή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και η λεπίδα του από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα D-2.

  Σουγιάς Tactical Σε χρώμα φωτεινό πορτοκαλί ή κόκκινο για να μπορείτε να τον βρείτε εύκολα μέσα στα πράγματα σας σε μία δύσκολη στιγμή. Pocket-knife Tactical Series In bright orange οr red color so you can easily find it in your things in a difficult time. Η εργονομική του λαβή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και η λεπίδα του από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα 3r13Cr.

  ΣΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Διασωστικός σουγιάς

  Το μοντέλο αυτό είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, δύσκολες στιγμές και σενάρια επιβίωσης. Η  λεπίδα κοπής διαθέτει πριόνι ένα διπλό κουμπί και ειδική κατασκευή για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα με το ένα χέρι. Η λαβή του ανατομικού σχήματος, κατασκευασμένη από αλουμίνιο, είναι ιδανικά σχεδιασμένη για ασφαλές κράτημα και έχει στο τέλος του θραύση κρυστάλλων .Είναι εξοπλισμένο με κλιπ ζώνης και κόφτη για σχοινιά απεγκλωβισμού  σουγιάς

  Το μοντέλο αυτό είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, δύσκολες στιγμές και σενάρια επιβίωσης. Η λεπίδα κοπής διαθέτει ένα διπλό κουμπί και ειδική κατασκευή για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα με το ένα χέρι. Με το κοκκινο χρώμα στη λαβή και το έμβλημα της πυροσβεστικής ανατομικού σχήματος, κατασκευασμένη από αλουμίνιο, είναι ιδανικά σχεδιασμένη για ασφαλές κράτημα και έχει στο τέλος του θραύση κρυστάλλων .Είναι εξοπλισμένο με κλιπ ζώνης και κόφτη για σχοινιά απεγκλωβισμού.

  Διασωστικός 

  Κρητικός σουγιάς ασφάλεια

  Μαχαίρι πεταλούδα εκπαίδευσης

  DI1

  Χαρακτηριστικά

  ΣΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
  ΛΕΠΙΔΑ: Stainless Steel 3R13CR, ΛΑΒΗ: Alluminun handle Mήκος λάμας: 5,7εκ Oλικό μήκος: 15εκ. Βάρος: 87 γρ.
  ΛΕΠΙΔΑ: Stainless Steel D-2 digital, ΛΑΒΗ: Alluminun handle Hardness: 59-60HRC Mήκος λάμας: 8,5εκ Mήκος λαβής: 12εκ Oλικό μήκος: 20.32 εκ. Βάρος: 144 γρ.

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.