Πάζλ Προσωποποιημένα
  search
  • Πάζλ Προσωποποιημένα

  Πάζλ Προσωποποιημένα

  10,00 €
  .

  Πάζλ Προσωποποιημένα

  Σχεδιάστε το δικό σας μοναδικό προσωποποιημένο πάζλ.

  Πατήστε στο κουμπί  ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

  Χάραξη υψηλής τεχνολογίας με Laser υψηλής ευκρίνειας, με δυνατότητες γραφής απλού κειμένου, σχεδίου ως και φωτογραφίας

  Χάραξη αναπτήρα τύπου Zippo Με ότι σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και την φωτογραφία του αγαπημένου-ης σας

  Χάραξη Πολυεργαλείου και οποιαδήποτε επιφάνεια μαχαιριού, με αρχικά ονομάτων, μαντινάδες, σχέδια 

  Χάραξη ταυτότητας Με κείμενο, σχέδια και φωτογραφία

  Τρόπος Σχεδίασης (video) Παρακολουθήστε με πόσο απλές κινήσεις μπορείτε να σχεδιάσετε ένα προϊόν μας!

  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Πάζλ Προσωποποιημένα

  Η προέλευση των παζλ χρονολογείται πίσω στο 1760, όταν Άγγλοι χαρτογράφοι τοποθέτησαν χάρτες πάνω σε ξύλο και τους χώρισαν σε μικρά κομμάτια. O John Spilsbury, γλύπτης ξύλου  και χαρτογράφος, έχει οριστεί ως ο εφευρέτης του πρώτου παζλ το έτος 1767.  

  Ο χάρτης σε κομμάτια αποτελεί εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδια από τότε έως σήμερα. Τα παιδιά των σχολείων στις ΗΠΑ ακόμα και τώρα μαθαίνουν γεωγραφία, φτιάχνοντας παζλ με το χάρτη της Αμερικής και του κόσμου.

  Οι εφευρέτες των παζλ με εικόνες χαρτών θα ήταν έκπληκτοι αν έβλεπαν τη μεταμόρφωση της εφεύρεσής τους τα τελευταία 250 χρόνια. Τα παιδικά παζλ έχουν μετατραπεί σε ευχάριστα μαθήματα, με τη χρήση διαφόρων θεμάτων, όπως ζώα, παιδικά παραμύθια και σύγχρονες ιστορίες για υπέρ ήρωες

  Από τα πιο οικονομικά, διαχρονικά και διασκεδαστικά παιχνίδια που ταυτόχρονα αναπτύσσουν ποικίλες και διαφορετικές δεξιότητες του παιδιού.

  Όταν ένα παιδί αφαιρεί, προσθέτει ή μετακινεί τα κομμάτια ενός παζλ μαθαίνει να συντονίζει τις κινήσεις με το βλέμμα του ενώ ταυτόχρονα το μυαλό του βρίσκεται σε εγρήγορση κάνοντας νέους συνδυασμούς.

  Το παιδί προκειμένου να σχηματίσει την εικόνα και να τοποθετήσει σωστά τα κομμάτια του παζλ δημιουργεί νέους συνδυασμούς που θα το βοηθήσουν προς την επίλυση του γρίφου και ταυτόχρονα ακονίζει την σκέψη του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του.

  Ταυτόχρονα καθώς προσπαθεί να επιλύσει το παζλ, καλείται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προκύπτουν και να διαχειριστεί την απογοήτευση ή τον θυμό του. Η ικανοποίηση ωστόσο που θα λάβει όταν λύσει το παζλ και τα καταφέρει θα το κάνουν ευτυχισμένο και θα του δώσουν κίνητρο να συνεχίσει στο επόμενο.

  Καθώς το παιδί καταπιάνεται με την επίλυση ενός παζλ αυξάνονται η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του. Αν συνεργάζεται και με αλλά παιδάκια με τους γονείς αναπτύσσεται και το πνεύμα της ομαδικότητας.

  παζλ 

  Μπρελόκ Ταυτότητα

  PZLP

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.