Σουγιάς πτυσσόμενος
  search
  • Σουγιάς πτυσσόμενος
  • Σουγιάς πτυσσόμενος

  Σουγιάς πτυσσόμενος

  25,00 €
  .

  Σουγιάς πτυσσόμενος 

  Σουγιάς Ελατηρίου (Στιλέτο) ελαφρύς και ανθεκτικός με λεπίδα από 420 ανοξείδωτο ατσάλι με ξύλινη λαβή.Αssissted opening Knife lightweight and durable with 420 stainless steel blade with wooden handle.

  Σουγιάς Ελατηρίου (Στιλέτο) ελαφρύς και ανθεκτικός σε λευκό χρώμα με λεπίδα από 420 ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική λαβή. Αssissted opening Knife ,light and durable in white color with blade made of 420 stainless steel with plastic handle.

  ΣΟΥΓΙΑΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ (ΣΤΙΛΕΤΟ)
  Ποσότητα

  • Ρώτησε μας τώρα
    Ασφάλεια

  Παρέχουμε ασφαλή λειτουργία περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

    Παραλαβή

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με προσοχή στην συσκευασία

    Αποστολή και επιστροφή

  Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα μας τα προϊόντα.

  Σουγιάς πτυσσόμενος 

  Σουγιάς πτυσσόμενος 

  Δύο διακόπτες κλειδώματος σε άνοιγμα & κλείσιμο. 

  Στην Μυκηναϊκή Ελλάδα από το 1.500 π.Χ. και μετά κατασκευάστηκαν θαυμάσια  χάλκινα και ορειχάλκινα μαχαίρια, τα οποία το εμπόριο τα μετέφερε ακόμα και σε άλλους  ευρωπαϊκούς τόπους, αφού το εξαγωγικό εμπόριο όπλων άνθισε στη Μυκηναϊκή εποχή.

  Την ίδια εποχή της Μυκηναϊκής ακμής, στη Μινωική Κρήτη η οποία μας κληροδότησε  λαμπρά έργα ενός προηγμένου  πολιτισμού, κατασκευάστηκαν αξιόλογα μαχαίρια, ελάχιστα δείγματα των οποίων έφτασαν μέχρι την εποχή μας. Στο μουσείο του Ηρακλείου μάλιστα, φυλάσσεται αγαλματίδιο πολεμιστή από τη Σητεία, Μινωικής εποχής, οπλισμένου με μαχαίρι το οποίο παρουσιάζει ς ομοιότητες με τα σύγχρονα Κρητικά μαχαίρια. Αξίζει ιδιαίτερα να τονιστεί ότι, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, τα αγχέμαχα όπλα και τα πολεμικά κράνη γεννήθηκαν στην Κρήτη, αφού εφευρέτες τους θεωρούνται οι Κουρήτες, ακόλουθοι του Δία.

  Χειροποίητοι & άλλοι Σουγιάδες 

  Διασωστικός σουγιάς

  ΣΤ1

  Χαρακτηριστικά

  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ
  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ (ΑΝΟΙΧΤΟ & ΚΛΕΙΣΤΟ)

  Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

  Σχόλια (0)
  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.